Pošalji nam vijest
Održan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladež
Održan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladežOdržan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladež
Održan 6. kup Grada Senja za vatrogasni podmladak i mladež
Objavljeno: 18-06-2017

Jučer,17. lipnja 2017. g. u organizaciji DVD - a Senj održan je 6. kup Grada Senja,natjecanje za vatrogasnu mladež i podmladak.

Prije početka natjecanja okupljene natjecatelje i njihove voditelje pozdravili su predsjednik DVD -a Senj Marin Lončarić,zapovjednik JVP Senj Zvonimir Lončarić,a Kup je svećano otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Senja Jurica Tomljanović.

Natjecanje se održavalo na na nogometnom igralištu NK "Nehaj" i na školskom igralištu O.Š. "S.S. Kranjčevića".

Ekipe su se natjecale u kategoriji : podmladak djeca / muški i ženske/ i mladež /muški i ženske/

Djeca su izvodila dvije vježbe sa brentačama,a mladež dvije vježbe sa preprekama.Djeca i mladež trčali su štafetnu utrku.Nakon odrađenih vježbi djeca i mladež mogli su se prijaviti za vatrogasne igrice : skakanje u vreči,slijepa staza,spajanje i otpajanje "D" cijevi,hodanju preko sanduka.

Najbolje tri prvoplasirane ekipe u kategorijama dobile su pehare,a ostale priznanja za sudjelovanje na natjecanju.Priznanja i pehare uručio je zapovjednik JVP Senj ,Zvonimir Lončarić.

Na natjecanju je učestvovalo 25 DVD -a s48 natjecateljskih odjeljenja i oko 500 natjecatelja.Na kupu su sudjelovala DVD -a : Aljmaš,Buje,Vodnjan,Opatija,Sušak,Halubjan,Hreljin,Skrad,Kras Šapjane,Brod Moravice,Vrbovsko,Zlobin,San Marino - Novi Vinodolski,Crikvenica,Klana,Krapinske Toplice,Ribarići,Bedekovčina,Škrljevo,Rab,Njivice,Vrata,Rakitje,Delnice i Senj,kao jedina ekipa na natjecanju iz LSŽ.

Najuspješniji u kategoriji

Djeca muški: 1.Vrata 1,   2. Rakitje,  3. San Marino - Novi Vinodolski

Djeca ženske:1 Delnice, 2. Vrbovsko, 3. Senj

Mladež muški: 1. Krapinske Toplice, 2. Bedekovčina, 3. San Marino - Novi Vinodolski

Mladež ženske: 1. Bedekovčina, 2. San Marino - Novi Vinodolski, . Krapinske Toplice

Svi sudionici natjecanja imali su priliku obići senjsku tvrđavu Nehaj.

Na kraju treba pohvaliti članove DVD -a Senj, na čelu s voditeljem vatrogasne mladeži Jurom Smojverom za odličnu  organizaciju i ovog natjecanja za podmladak i mladež.

 

 Zoran Pika Hapčo

                                                               

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com