Pošalji nam vijest
Startale knjižnične radionice  „Srijeda za 5“
Startale knjižnične radionice  „Srijeda za 5“Startale knjižnične radionice  „Srijeda za 5“Startale knjižnične radionice  „Srijeda za 5“Startale knjižnične radionice  „Srijeda za 5“
Startale knjižnične radionice „Srijeda za 5“
Objavljeno: 07-07-2017

I ovo ljeto Gradska knjižnica Senj organizira za djecu na školskim praznicima popularne zabavno-edukativne radionice pod nazivom „Srijeda za 5“.

Prva u nizu radionica održala se ovaj tjedan, 5. srpnja 2017. godine u Dječjem odjelu senjske knjižnice. Na „knjižničnoj plaži“ mlađi osnovci su kroz zabavne sadržaje učili, čitali, razgovarali i kreativno se izražavali, a na taj način sadržajno i konstruktivno ispunjavaju svoje slobodno vrijeme.

Tema ovotjedne radionice bila je „Obitelji se razlikuju“ – prema „Edu mapi - Poštujemo različitosti“ autora Ostović-Butorac, a vodila ju je knjižničarka Ivana Podolšak.

Djeca su tematski bojala i izrađivala izložbu, razgovarala i raspravljala o svojim obiteljima i razlikama među svakom te logički zaključivala. Polaznici su osvijestili da su sve obitelji „prave“ i jednako važne. Nije bitno kolika je obitelj, već ljubav koja je povezuje. Istaknuta je i socijalna problematika-tema siromašnih obitelji, a to je bila prilika i za promicanje humanosti i karitativnih ustanova poput Caritasa i Crvenog križa.

 

Djeca su aktivno i rado sudjelovala u svim oblicima rada. Uz to, međusobno su se upoznala i bolje povezala kroz predstavljanje svojih obitelji, a za sam kraj radionice opustila su se uz slatkiše te igrajući zabavne igre.

 

Sljedeća radionica održat će se u srijedu, 12. srpnja s početkom u 11 sati.

Hvala našim dragim polaznicima na dolasku i sudjelovanju i veselimo se sljedećem susretu!

 

GK Senj / Z.P.H.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com