Pošalji nam vijest
Udavljeni don Anđelko progovara ...
Udavljeni don Anđelko progovara ...
Objavljeno: 24-09-2017

OTOČAC – Kako su udavili don Anđelka Kaćunka, evo ponešto još o tome. Piše on, don Anđelko:

„- jer ovakav oblik nedruštvene 'totalitarne slobode' nisam očekivao na famoznoj tzv. društvenoj mreži! Evo o čemu je riječ.

Od srijede navečer (20.9.) Facebook je blokirao moj profil. Objašnjenje koje sam automatski dobivao odnosno razlog za to je, po njihovu kriteriju, to što sam objavio "neprimjeren sadržaj" (uz napomenu da su taj sadržaj izbrisali i da će blokada trajati 24 sata!). U ovom trenutku (petak večer, 22.9. – dakle čak DVA dana nakon "demokratske packe") ništa se nije promijenilo – ne mogu uređivati ni svoj profil niti profil župe! Ne mogu postaviti niti NASLOVNU FOTOGRAFIJU (umjesto koje je 'njihovo' crno polje), niti ostaviti bilo kakav trag (pa ni zarez, ni Like!)… nigdje na cijeloj globalnoj 'fejsosferi'. Evo kako Fejsbuk automatski objašnjava razlog za to:

"Funkcija je privremeno blokirana

Nedavno ste objavili nešto što krši Facebookova pravila pa smo vam privremeno blokirali pristup ovoj funkciji. Više saznajte u Centru za pomoć.

Da vas ne bismo ponovo blokirali, obavezno s razumijevanjem pročitajte Standarde zajednice Facebook.

Blokirani ste još 16 h.

Ako mislite da je ovo pogreška, molimo javite nam."

Nakon pokušaja da pošaljem komentar u CHAT opciji, opet stiže odgovor:

"Trenutno ne možete upotrijebiti ovu funkciju!"

A čime sam to "prekršio pravila" moćnoga Fejsbuka i što je bio taj moj inkriminirajući "neprimjereni sadržaj"? To je fotografija koja je bez ikakva ograničenja proširena na toj istoj društvenoj mreži, i koju Vam prilažem, a nazvao sam je (po njezinu sadržaju): SIR I ŠPEK ZA DOM.

Don Anđelko Kaćunko

Eto, pokušat ćemo objaviti i na Facebooku, vidjet ćemo hoće li nas na samo ime don Anđelka blokirati. Ili će im ova slika biti dovoljno „rasistička“. Može biti.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com