Pošalji nam vijest
Izborna skupština Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata
Izborna skupština Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata
Izborna skupština Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata
Objavljeno: 29-10-2017

Dana 21. Listopada 2017.god. održana je u Senju izborna skupština  Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke.

Za predsjednika podružnice izabran je Krunoslav Tomljanović,a za zamjenike Goran Ažić i Martina Vurušić Katalinić,dok je za tajnika izabrana Josipa Šojat.Istog dana  održana je i gradska izborna skupština mladeži HNS – a  na kojoj je za predsjednicu mladih izabrana Marija Prpić Tomljanović,kao i gradska izborna  skupština ženske inicijative HNS-a na kojoj je za predsjednicu izabrana Maja Tomljanović.

Skupštine su održane u svečanom izbornom ozračju s koje su se mogle čuti poruke vezane za izgradnju boljeg i socijalno osvještenijeg društva,društva koje če svoju budučnost temeljiti isključivo na obrazovanju,tehnološkom i gospodarskom napretku,jer upravo sa tih polaznih točaka vide bolji život za sve građane grada Senja.

Iskreno se nadamo da če nas sve više građana prepoznati te nam se priključiti da zajedno gradimo novi i bolji sustav vrijednosti u našem gradu,a ne da se bavimo ideološkim podjelama koje nikome ne donose ništa dobro.

HNS - LD

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com