Pošalji nam vijest
Velebit uvjerljivo potukao Kandita
Velebit uvjerljivo potukao Kandita
Objavljeno: 14-11-2017

OSIJEK - I ovog vikenda nastavljen je niz pobjeda Velebita iz Otočca. U 8. kolu 1. HKL Velebit je u Osijeku pobijedio domaćina Kandita rezultatom 6 : 2 ili sa 73 čunja razlike. Od samog početka pa do kraja utakmice Velebit je držao prednost u čunjevima. Treba istaći da Velebit punih sedam godina nije u Osijeku slavio na zahtjevnoj kuglani na Pampasu. Ovom pobjedom otočki kuglači učvrstili su se na sredini prvoligaške ljestvice.

U idućem kolu u Otočac dolazi jedna od najboljih  hrvatskih momčadi Grmoščica iz Zagreba, koja je u ovom kolu pobijedila prvaka Zaprešića. U svojim redovima imaju jednog od najboljih hrvatskih igrača Damira Fučkara i niz drugih vrsnih igrača, tako da će u subotu u 15 sati otočka publika zasigurno uživati u vrhunskoj utakmici, a pobjednik se ne će zasigurno znati sve do samog kraja utakmice.

I druga momčad Velebita  koja nastupa u 2. HKL, ovaj vikend odigrala je u Bakru protiv domaćina Zlobina 4 : 4 i osvojila bod, a u nedjelju u 11 sati igra protiv najbolje momčadi druge lige Mostanja iz Karlovca, također na novoj kuglani u Otočcu.

I.O.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com