Pošalji nam vijest
Digitalna garaža - 12. prosinca u Otočcu
Digitalna garaža - 12. prosinca u Otočcu
Objavljeno: 30-11-2017

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira interaktivnu radionicu u sklopu programa Google Digitalna garaža. Ova radionica za Ličko-senjsku županiju bit će održana 12. prosinca ove godine u Županijskoj komori Otočac s početkom u 10 sati.  Predviđeno trajanje radionice je 3 sata. Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra.

Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će u sklopu Digitalne garaže demonstrirati kako uspjeti na mreži. Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? – samo su neka od pitanja koja traže valjane odgovore. Stoga svaki polaznik može imati koristi, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Ovakvim radionicama želi se digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Svi zainteresirani za ovu radionicu mogu se prijaviti do 9. prosinca ove godine.

M. Kranjčević

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Mjesto za Vaš oglas!
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com