Pošalji nam vijest
Sve je spremno!
Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!Sve je spremno!
Sve je spremno!
Objavljeno: 06-12-2017

Sve je spremno, najavljuje stranica  Advent u Otočcu (www.facebook.com/adventuotoccu), za sutrašnju konferenciju ŽeneITočka – 2. međunarodnu konferenciju o ženama u poduzetništvu u hotelu Zvonimir u Otočcu koja počinje u 10 sati.

Na ovom će mjestu sutra biti ispričane nove uspješne poduzetničke priče sedam panelistica, a to su:  izvršna direktorica Aida Behrem (BIH), Sofija Bajić (Srbija), voditeljica Područnog ureda HBOR-a Draženka Draženović Kostelac (Hrvatska), menadžerica u turizmu Linda Lokar (Slovenija/Hrvatska), osnivačica portala i brenda Čitaj knjigu Alis Marić (Hrvatska), poslovna savjetnica Indira Popadić (Srbija) , marketing menadžerica Marija Radojčić (Srbija), fitnes trenerica za žene Sunčana Seletković (Hrvatska).

Uvodničarka u konferenciju je Tajana Kesić Šapić, direktorica Sektora za industriju i IT Hrvatske gospodarske komore.

U drugom dijelu konferencije, u 12.30 povest će se panel rasprava koju će moderirati Ilijana Grgić, novinarka Privrednog vjesnika.

U 13.30 sati projekt Biznis u štiklama predstavit će idejna začetnica i organizatorica  Sofija Bajić (Srbija).

U 13.40 sati predsjednica Udruge građana Tara iz Ličkog Petrovog Sela Sonja Leka (Hrvatska) predstavit će „Priču o Tari“.

U 13.50 sati zaključcima konferencije privest će se kraju ovogodišnja manifestacija ŽeneITočka u Otočcu.

 

M.K.G.

foto: fb Advent u Otočcu

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com