Pošalji nam vijest
Ovog vikenda Plitvička jezera organizirano na društvenima mrežama
Ovog vikenda Plitvička jezera organizirano na društvenima mrežama
Objavljeno: 17-01-2018

PLITVIČKA JEZERA - Da Hrvatska ima što ponuditi svojim gostima i zimi Nacionalni park Plitvička jezera pokazat će na društvenim mrežama ovaj vikend. Organiziran je Instameet na Plitvicama, baš ciljano u ovo vrijeme kako bi se mogle prezentirati sve ljepote Plitvičkih jezera i okolice izvan sezone, a ideju su prepoznali i podržali Hotel & Restaurant Degenija, Turistička zajednica Rakovica, Plitvičke doline - Rakovica i Općina Plitvička jezera te, naravno, NP Plitvička jezera.

Okupljena je izvanredna ekipa, domaća, ali i iz susjednih zemalja. Zajedno na svim društvenim platformama ima preko 1,1 milijun pratitelja i to je trenutno najveće ovakvo organizirano okupljanje instagramera u Hrvatskoj, ali i šire u okruženju.

Tijekom dva dana bogatog programa, osim foto ture po Plitvicama, sudionici će posjetiti i Baraćeve špilje, Stari grad Drežnik te Ranch Dolina Jelena. Kušat će i tradicionalnu hranu, a to će svojom kamerom zabilježiti i hrvatska food blogerica Lili Basic Capaccetti poznatija kao Travelling oven.

NP P. j.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com