Pošalji nam vijest
Prometna s dvije ozlijeđene osobe i još ponešto
Prometna s dvije ozlijeđene osobe i još ponešto
Objavljeno: 29-01-2018

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (26. – 29. siječnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri prometne nesreće i jedna dragovoljna predaja oružja.

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenim osobama, a dogodila se jučer u 13:15 sati u mjestu Križac, općina Karlobag, kada se 64-godišnji Riječanin upravljajući osobnim automobilom sudario s automobilom kojim je upravljao 47-godišnji Krčanin. U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen 48-godišnji Krčanin, a 45-godišnja putnica iz istog automobila je lakše ozlijeđena. Protiv 64-godišnjeg vozača biti će podnesena kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Druge dvije prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Korenice i Senja.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 90 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 5 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju u Senju, kod 61-godišnjeg Hrvata (1.09 g/kg).

U subotu je u Senju građanin dragovoljno predao automatsku pušku s pet pripadajućih spremnika i 90 komada streljiva, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com