Pošalji nam vijest
Iskazivanje interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada
Iskazivanje interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada
Objavljeno: 29-01-2018

OTOČAC - Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost najavljuje Javni poziv za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Tako kani prikupiti podatke o potrebama jedinica lokalne samouprave za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, a onda će Fond provesti objedinjeni postupak javne nabave za sve jedinice lokalne samouprave.

Sredstva će se koristiti iz europskog Kohezijskog fonda, hrvatski Fond će se kao jedini prihvatljivi prijavitelj javiti na Ograničeni poziv za nabavu spomenutih spremnika koji će Ministarstvo zaštite okoliša i energetike (kao posredničko tijelo razine 1) naknadno objaviti u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.-2020. godina, Specifični cilj 6i1 – Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta.

Projekt će se smatrati odobrenim po donošenju odluke o financiranju Ministarstva zaštite okoliša i energetike, nakon čega se biti potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada između Ministarstva zaštite okoliša i energetike, kao posredničkog tijela razine 1, Fonda (kao posredničkog tijela razine 2) i Fonda kao korisnika. Nakon sklapanja ugovora Fond će provesti postupak javne nabave za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada. Sa svakom jedinicom lokalne samouprave (kojoj se odobri zahtjev), Fond će sklopiti poseban ugovor kojim će regulirati međusobna prava i obveze.

Prijedloge i sugestije na tekst Najave moguće je uputiti Fondu putem e-adrese spremnici@fzoeu.hr do 13. veljače ove godine.

Više o tome može se vidjeti na stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com