Pošalji nam vijest
Iz policijske bilježnice
Iz policijske bilježnice
Objavljeno: 31-01-2018

U protekla 24 sata (30./31. siječnja 2018. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri prometne nesreće, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna dragovoljna predaja oružja.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Senja. 

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je tučnjavom na području Otočca, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. 

Jučer je građanin u Senju dragovoljno predao 37 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Protiv građana koji ovakvo oružje prijave nadležnom tijelu radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, te građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

PU ličko-senjska

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com