Pošalji nam vijest
Otočki maturanti vesele se snijegu
Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu Otočki maturanti vesele se snijegu
Otočki maturanti vesele se snijegu
Objavljeno: 07-02-2018

 

Jutrošnjih više od pola metra snijega u Otočcu otočki su maturanti iskoristili za igru i za, kako kažu, lijepu uspomenu na zimu i snijeg kojima se raduju posljednji put svi na okupu.

Prva dva školska sata maturanti su proveli na (u) snijegu i iako je većina njih odavno punoljetna, pokazali su da im dječjeg veselja nikako ne nedostaje. Tako je u dvorištu Srednje škole Otočac vrlo brzo "niknuo" snjegović.

Smijeh, veselje i zabava dobro su došli maturantima kao odmor od rutine i stresa uoči nadolazeće državne mature, a i podržali su tradiciju nekoliko zadnjih generacija maturanata i potvrdili da je upravo izrada snjegovića u školskom dvorištu postala omiljena zimska razbibriga.

 

Petra Orešković

 

 

Foto: A. K., R. G., P. O., M.K.G.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com