Pošalji nam vijest
Mesopust u Svetom Jurju
Mesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom JurjuMesopust u Svetom Jurju
Mesopust u Svetom Jurju
Objavljeno: 11-02-2018

SENJ - Grad Senj, Turistička zajednica Grada Senja i Mesopusna udruga Mrkači pozivaju Vas u utorak, 13.02.2018. g. na Mesopust u Svetom Jurju. Članovi Mesopusne udruge Mrkači tradicionalno će uz muziku i pošalice od ranog jutra obilaziti kućanstva u Svetom Jurju, a završnica svetojurskog šušura započinje od 19:00 sati u sali Vatrogasnog doma gdje će se Mesopustu suditi za sve loše što se dogodilo u protekloj godini. Za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se VIS Crescendo.

Najbolje maske i plesači bit će nagrađeni, a jelo i piće za sve posjetitelje bit će besplatno. Svi ste pozvani da se maškarate i zajedno s nama zabavite na svetojurskom Mesopustu!

Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com