Pošalji nam vijest
Krenuo proljetni dio I HMKRL zapad za rukometaše
Krenuo proljetni dio I HMKRL zapad za rukometaše
Objavljeno: 19-02-2018

U nedjelju, 18. veljače 2018. godine, krenuo je i proljetni dio I HMKRL zapad u kojem su mlađi kadeti Rukometnog kluba „Gospić“ u sklopu 6. kruga na domaćem terenu snage odmjerili s ekipama Senja i Mornar-Crikvenice te ostvarili pobjedu i poraz. 

RK GOSPIĆ - RK SENJ 13:26 (7:12) - od samoga početka je bilo vidljivo da obrana nema željenu disciplinu i agresivnost, no u početku su Gospićani navedeno uspjeli anulirati na krilima Mateja Suknaića. Loše zatvaranje prvih 20 minuta utakmice omogućilo je protivniku da na odmor ode s vodstvom 12:7. U nastavku utakmice je, kako bi snagu sačuvali za sljedeću utakmicu, došlo do neophodne rotacije koja je utjecala na visoki poraz od 13 pogodaka razlike. Najviše se pogodaka u ekipim domaćina postigao Suknaić, njih 6.

 

RK MORNAR-CRIKVENICA - RK GOSPIĆ 15:27 (6:13) - puno čvršći i samopouzdaniji ulazak u utakmicu predvođen kolektivnom obranom i veoma raspoloženim Matejom Suknaićem (7 uzastopnih pogodaka u prvih 11 minuta) od samoga početka utakmice osigurao je ekipi Rukometnog kluba „Gospić“ visoko vodstvo (8:3, 13:6). Vrlo dobrog Nikolu Biškupića na poluvremenu je na golu zamijenio još bolji Ante Stipetić koji je nastavljao davati sigurnost obrani. U nastavku su priliku dobili svi igrači i većinom ju iskoristili, a razlika je postepeno rasla do konačnih +12. Cijela ekipa zaslužuje pohvalu za pristup, golmani za koncentraciji, a najefikasniji je u našim redovima bio Suknaić s 11 postignutih pogodaka.

Vanja Antić

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com