Pošalji nam vijest
Senjanima puno priznanja u Gospiću
Senjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u GospićuSenjanima puno priznanja u Gospiću
Senjanima puno priznanja u Gospiću
Objavljeno: 21-02-2018

Danas je u Gospiću u organizaciji Zajednice športova Ličko - senjske županije održana svečanost Dan športa Ličko - senjske županije na kojoj su dodjeljena priznanja najboljim ekipama,pojedincima za rad i najbolje športske rezultate u 2017. godini.

Priznanja su dobili: ŽRK "Senia"kao najperspektivnija ženska ekipa u mlađim uzrastima, N.K. "Nehaj" najbolji klub, Zlatko Donko Matičić najbolji trener, Branko Svast i Ana Lopac za razvoj športa, Ana Crnjak najbolja športašica do 18 godina, Iva Zrilić za postignute rezultate u 2017.g.,  Dječji vrtić "Travica" za športske rezultate u predškolskom takmičenju te Radio Senj i Gospić za medijsku promociju športa.

Dodijeli priznanja prisustvovao je župan Ličko - senjske županije Darko Milinović,gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina,zamjenica gradonačelnika Grada Gospića Kristina Prša i pomoćnik glavnog tajnika HOO -a Siniša Krajač.

Ovo je veliko priznanje i poticaj Senjskim športašima  i djelatnicima u športu za još bolji rad i rezultate u 2018.godini.

 Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com