Pošalji nam vijest
4. regionalni forum obiteljskog smještaja - u Karlovcu
4. regionalni forum obiteljskog smještaja - u Karlovcu
Objavljeno: 04-03-2018

OTOČAC – Četvrti regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika –Karlovac bit će održan 12. travnja u Karlovcu u restoranu La Mirage (Donje Mrzlo Polje) s početkom u 10 uri.

Četvrtu godinu zaredom sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Stručni predavači u svojim će izlaganjima upoznati sudionike s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu, a sve to uz primjere dobre prakse. Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva na primjerima vlastite dobre prakse.

Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te vam biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom, a predviđeno je vrijeme trajanja Foruma od 10 do 16 sati.

Rok prijave je do 11. travnja.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com