Pošalji nam vijest
Izgorio restoran u Sv. Roku
Izgorio restoran u Sv. Roku
Objavljeno: 05-03-2018

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnomu prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

U tomu periodu utvrđeno je ukupno 40 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 2 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Karlobagu, kod 25-godišnjeg Hrvata (1.41 g/kg).  

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je vrijeđanjem ili omalovažavanjem službene osobe na području Otočca, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnomu prekršajnom sudu.

U petak je građanin s područja Gospića dragovoljno predao 96 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Sinoć oko 21 sat u Svetom Roku, na zasad neutvrđen način, planuo je požar u restoranu u vlasništvu 67-godišnjaka iz Svetog Roka. Požar su gasili pripadnici JVP Gospić, JVP Gračac, vatrogasci HAC-a i DVD Lovinac. Uzrok požara utvrdit će se očevidom koji će se izvršiti tijekom današnjeg dana.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com