Pošalji nam vijest
29. forum poslovanja nekretninama - u Vodicama
29. forum poslovanja nekretninama - u Vodicama
Objavljeno: 13-03-2018

OTOČAC – Ovogodišnji 29. forum poslovanja nekretninama, a  koji je u organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, bit će održan 18. i 19. svibnja u Hotelu Olympia Sky u Vodicama.

Fokus ovog Foruma jest na konkretnim temama koje mogu unaprijediti poslovanje prometa nekretnina u novim uvjetima na tržištu, što ima za rezultat bolju produktivnost. 

Glavni ciljevi Foruma su predstavljanje novih trendova u poslovanju uz pomoć stručnjaka za pojedina područja, predstavljanje i diskusija novosti u zakonskom okviru – Zakon o prostornom uređenju, GDPR – kako Opća odredba o zaštiti podataka utječe na poslovanje agencija odnosno agenata, mjere za sprečavanje pranja novca i financiranje terorizma, nove tehnike i alati iz područja marketinga, prodaje, oglašavanja, pregovaranja i upravljanja malim tvrtkama (glavni naglasak na upravljanje odnosima s klijentima i digitalni marketing) te okrugli stol iz aktualnosti iz rada agencija – diskusija o iskustvima iz svakodnevnog poslovanja posrednika, tržištima po regijama kao i zakonskim aktualnostima vezanim uz poslovanje nekretninama.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com