Pošalji nam vijest
Zlatko Fumić - novi/stari predsjednik HSS-a Ličko-senjske županije
Zlatko Fumić - novi/stari predsjednik HSS-a Ličko-senjske županije Zlatko Fumić - novi/stari predsjednik HSS-a Ličko-senjske županije Zlatko Fumić - novi/stari predsjednik HSS-a Ličko-senjske županije
Zlatko Fumić - novi/stari predsjednik HSS-a Ličko-senjske županije
Objavljeno: 19-03-2018

BRINJE - Dana 17. ožujka 2018. u Brinju održana je izborna skupština Županijske organizacije HSS Ličko – senjske županije na kojoj je birano novo vodstvo i dane su nove političke smjernice djelovanja HSS na području Ličko – senjske županije. Zlatko Fumić načelnik Općine Brinje nastaviti će voditi Županijsku organizaciju HSS Ličko-senjske županije u novom mandatu. Za potpredsjednike izabrani su: Željko Rukavina iz Gospića, Matej Gušćić iz Novalje, Joso Babić iz Senja i Ivan Perković iz Brinja, za tajnika izabrana je Margareta Škunca – Čepulo iz Novalje i za blagajnika izabrana je Marija Sertić iz Brinja.

Zahvalivši se svim delegatima i članovima na izboru, Zlatko Fumić u svom je predstavljanju istaknuo kako HSS je i mora ostati aktivan kreator županijske politike jer je HSS organizacija koja brine o svim slojevima društva i njihovim potrebama, a posebno vodi brigu o mladima, natalitetnoj politici te jačanju poduzetništva. Županijski HSS mora stvoriti jaku organizaciju kako bi sudjelovala u realizaciji svih odluka bitnih za razvoj Ličko senjske županije te županijskim potencijalom privlači ulagače u Županiju. U svom govoru predsjednik Fumić je također istaknuo kako će u narednom razdoblju jedan od glavnih prioriteta biti osnaživanje HSS na području Ličko senjske županije.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com