Pošalji nam vijest
Raspuštena GO HDZ-a Grada Gospića
Raspuštena GO HDZ-a Grada Gospića
Objavljeno: 21-03-2018

GOSPIĆ - Na 7. sjednici Povjerenstva Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Ličko-senjske županije, održanoj 20. ožujka 2018. u Gospiću, raspuštena je Gradska organizacija HDZ-a Grada Gospića.

Slijedom navedenoga, povjerenikom je imenovan Ivica Radošević te 12 članova Povjerenstva u sljedećem sastavu:

 1. Miroslav Cindrić
 2. Jurica Kovačević
 3. Luka Matijević
 4. Božidar Nikšić
 5. Miroslav Petry
 6. Anita Pocrnić Radošević
 7. Davor Rudelić
 8. Stjepan Rukavina
 9. Anela Serdar Pašalić
 10. Mario Stilinović
 11. Milan Štimac
 12. Marija Tomljenović Borovac.

Povjerenstvo je dužno sazvati izbornu skupštinu Gradske organizacije HDZ-a Grada Gospića u roku od 6 mjeseci od dana stupanja na snagu ove Odluke, koja je stupila na snagu danom donošenja.

Nakon sjednice županijskog Povjerenstva održana je sjednica novoimenovanog gradskog Povjerenstva na kojoj je poništena Odluka o održavanju izvanrednih odnosno prijevremenih unutarstranačkih izbora za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Gospića, donijeta na sjednici gradskog odbora 27. veljače 2018. Stupanjem na snagu ove Odluke prestaju teći izborni rokovi i prekidaju se sve izborne radnje temeljem poništene Odluke.

Svi članovi HDZ-a s područja Grada Gospića i Ličko – senjske županije bit će pravovremeno obaviješteni o terminima održavanja izbora, a ovim ih putem pozivamo da se aktivno uključe u izborne procese koji su pred nama, da se kandidiraju, biraju i budu birani na sve stranačke funkcije – stoji u priopćenju povjerenika Darka Nekića.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com