Pošalji nam vijest
Proteklog vikenda mnogo prometnih
Proteklog vikenda mnogo prometnih
Objavljeno: 26-03-2018

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (23.-26. ožujka) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je šest prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se u subotu, 24. ožujka u 6.20 sati u Vagancu, općina Plitvička Jezera, kada je 42-godišnji Nijemac upravljajući osobnim automobilom sletio s ceste. U prometnoj je nesreći 37-godišnja putnica teško ozlijeđena i zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. Protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Otočca (1) i Korenice (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 80 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 6 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju u Gospiću, kod 22-godišnjeg Hrvata (1.10 g/kg). 

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Novalje, te svađom i vikom na području Otočca. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnima prekršajnima sudovima.

PU ličko-senjska

                                     

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com