Pošalji nam vijest
Malo alkohola, malo dreke, malo drogice ...
Malo alkohola, malo dreke, malo drogice ...
Objavljeno: 27-03-2018

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (26./27. ožujka) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je vožnja pod utjecajem alkohola, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedan prekršaj zlouporabe droga.

Jučer su u 22 sata u Otočcu policijski službenici Policijske postaje Otočac u redovnoj kontroli prometa zatekli 55-godišnjaka iz Vratnika kako upravlja osobnim automobilom u alkoholiziranom stanju (2,06 g/kg). Zbog jasne i nedvosmislene namjere da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, on je zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Otočca, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnomu prekršajnomu sudu.

Policijski službenici Policijske postaje Novalja jučer su u Novalji u 23.35 sati zatekli 24-godišnjeg Zagrepčanina u nezakonitom posjedovanju 1.8 grama marihuane, koja je uz potvrdu o oduzimanju predmeta od istog oduzeta. Protiv njega će nadležnomu prekršajnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com