Pošalji nam vijest
Provale i krađe
Provale i krađe
Objavljeno: 04-04-2018

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (3./4. travnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, jedna prometna nesreća, te po jedno narušavanje javnog reda i mira, dragovoljna predaja oružja i pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.

Noću 3./4. travnja u mjestu Vrhovine je nepoznati počinitelj provalio je benzinsku postaju u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu, iz koje je ukrao alkoholna i bezalkoholna pića te grickalice.

Od 31. ožujka do 3. travnja ove godine u mjestu Gajac, grad Novalja, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu 53-godišnje Novaljke iz kojeg je ukrao aparat za gašenje požara.

Od 15. ožujka do 2. travnja ove godine u mjestu Podum, grad Otočac, nepoznati je počinitelj posjekao 15 stabala graba u vlasništvu 68-godišnjeg Srbijanca.

Od 26. do 30. ožujka ove godine na Udbini je nepoznati počinitelj ukrao iz dvorišnog objekta vlasništvo 50-godišnjaka iz Ličkog Osika oko 3 metra usitnjenoga ogrjevnog drveta.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će nadležnim državnima odvjetništvima  podnijeti kaznene prijave.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Senja. Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je kršenjem naredbe o fotografiranju određenih mjesta, a počinjeno je na području Gospića. Protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnomu prekršajnom sudu.

Jučer je građanin na području Karlobaga dragovoljno predao manevarski metak, spremnik za streljivo i devet inicijalnih kapisli, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske preuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Jučer su prilikom čišćenja groblja u Senju djelatnici Komunalca d.o.o. Senj pronašli u travi minobacačku granatu zaostalu iz II. svjetskog rata, koju je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com