Pošalji nam vijest
Tour of Croatia kroz Sveti Juraj i Senj
Tour of Croatia kroz Sveti Juraj i SenjTour of Croatia kroz Sveti Juraj i SenjTour of Croatia kroz Sveti Juraj i SenjTour of Croatia kroz Sveti Juraj i SenjTour of Croatia kroz Sveti Juraj i SenjTour of Croatia kroz Sveti Juraj i Senj
Tour of Croatia kroz Sveti Juraj i Senj
Objavljeno: 16-04-2018

U petak 20. travnja 2018.g. kroz Senj i Sveti Juraj prolazi međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia. Očekivano vrijeme prolaska kroz centar Svetog Jurja je između 15:11-15:25, a kroz centar Senja 15:22-15:37. Tour of Croatia jedan je od najvažnijih sportskih događaja u Hrvatskoj.

Utrku će svakodnevno prenositi Hrvatska radiotelevizija s 11 sati televizijskog prijenosa uživo te kroz ukupno tri sata sažetaka. Izravan prijenos bit će emitiran i na Eurosportu, a TV prijenos će, zahvaljujući suradnji s A.S.O.-om, emitirati brojne televizijske postaje s čak 6 kontinenata – u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Africi i Australiji – od kojih će neke Tour prenositi i uživo. Utrka starta 17.04.2018. u Osijeku, a Senj i Sveti Juraj se nalaze na četvrtoj etapi koja je, kako su se usuglasili svi koji su je obišli, najljepša cesta za vožnju motorom ili biciklom u Europi, a vjerojatno i šire pa su organizatori sretni što će je vidjeti cijeli svijet. Tour of Croatia ujedno je i najljepša razglednica Hrvatske u svijetu jer se utrka odvija na relaciji od oko 1000 kilometara i prolazi kroz gotovo cijelo područje naše zemlje, obalu i kontinent.


Pozivamo sve naše građane da u gore navedeno vrijeme dođu i poprate utrku kako bi pozdravili bicikliste tijekom njihova prolaska kroz naš grad i našu zemlju. 

TZGS / ZPH

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com