Pošalji nam vijest
Najviše prometnih nesreća
Najviše prometnih nesreća
Objavljeno: 07-05-2018

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (4.-7. svibnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, četiri prometne nesreće i dva narušavanja javnog reda i mira.

Noću 4/5. svibnja u Otočcu je nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz kojeg je ukrao novac. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Jedna prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Otočca. U njoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2) i Otočca (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnomu prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je ukupno 105 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i jedan prekršaj upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Korenici kod 45-godišnjeg Hrvata (2.65 g/kg). Najveća utvrđena brzina kretanja od 258 km/h izmjerena je jučer na autocesti između čvora Gospić i odmorišta Jadova, kada je 46-godišnji Hrvat upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije na teritoriju RH u trajanju od jednog mjeseca.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su svađom i vikom, te tučnjavom na području Gospića. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnomu prekršajnom sudu.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com