Pošalji nam vijest
Gospićani potvrdili treću poziciju
Gospićani potvrdili treću poziciju
Objavljeno: 23-05-2018

U Gospiću su (utorak, 22. svibnja 2018.) dječaci "A" Rukometnog kluba „Gospić“ odigrali posljednje dvije utakmice lige Primorsko-goranske županije i dvjema pobjedama protiv RK Senj osigurali treće mjesto.

Sastav ekipe Gospića je bio šarolik, a dovoljno prilike za igru su dobili mlađi dječaci i četvorica početnika iz grupe na Udbini.

 

RK GOSPIĆ - RK SENJ 34:11 (19:4) - dobar pristup domaće ekipe donio je visoku prednost već na samom startu utakmice (5:1, 10:1), te su priliku dobili mlađi dečki od kojih se efikasnošću istakao Petar Milković s 4 postignuta pogotka. Najefikasniji su bili Ivan Starčević s 9 i Ivan Dasović sa 6 pogodaka.

 

RK SENJ - RK GOSPIĆ 19:24 (7:14) - većinu utakmice su igrači prve postave proveli izvan igre, a priliku su dobili dečki koji su odradili 5-6 treninga u našim grupama na Udbini. Ponovno su se Gospićani odlijepili početkom prvog poluvremena (9:2), da bi brojnim izmjenama navedeni ritam pao, te dolaze do pobjede od 5 pogodaka razlike. Novaci s Udbine su se solidno snašli, a Jakov Jurčevič i Ivan Dejanović su postigli i svoj prvi pogodak. Nikola Kovačević je bio najefikasniji sa 8, a pratili su ga Josip Klobučar s 4 i Ivan Starčević s 3 pogotka.

 

Ovim pobjedama ekipa Gospića je zauzela treće mjesto u ligi Primorsko-goranske županije (ispred njih su ekipe Trsat I i Trsat II) i potvrdila prošlogodišnju titulu drugog najboljeg kluba u Ličko-senjskoj i Primorsko-goranskoj županiji.

 

Vanja Antić

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com