Pošalji nam vijest
Gacka dobila prve diplomirane planinare
Gacka dobila prve diplomirane planinareGacka dobila prve diplomirane planinareGacka dobila prve diplomirane planinareGacka dobila prve diplomirane planinareGacka dobila prve diplomirane planinareGacka dobila prve diplomirane planinareGacka dobila prve diplomirane planinare
Gacka dobila prve diplomirane planinare
Objavljeno: 28-05-2018

OTOČAC - Ovaj vikend je za članove Planinarskog društva Gromovača bio kao svojevrsna matura, naime polaznici 1. opće planinarske škole završili su planiranu edukaciju i pritom dobili povelje o tome. Ne znamo je li se to može upisati u radnju knjižicu, no to je manje važno, bitno je da to veseli Gromovčane.

Ovaj vikend je za članove PD Gromovača bio baš pravi vikend, dvodnevni! Razmahali se oni pa posjetili Pećinski park Grabovaču u Perušiću i poslušali predavanja o osnovama speleologije koju im je držao Tibač Liba. A onda su krenuli za Štirovaču, nisu se mogli nadiviti njenoj ljepotu i majušnom izvoriću pitke vode, da bi završili u svojoj kući na Begovači. Tamo su, svoji na svome, promovirali 30-ak diplomiranih planinara.

Eh, kako li je lijepo biti planinar!

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com