Pošalji nam vijest
Tijekom vikenda 15 prometnih nesreća
Tijekom vikenda 15 prometnih nesreća
Objavljeno: 28-05-2018

Tijekom proteklog vikenda (25. – 28. svibnja 2018. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je 15 prometnih nesreća. 

Četiri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Otočca, Senja, Karlobaga i Novalje. U njima je jedna osoba teško i pet osoba lakše ozlijeđeno. 

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (4), Korenice (4), Novalje (2) i Gospića (1). 

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u petak u 14 sati na lokalnoj cesti u blizini mjesta Čovići, Grad Otočac, kada je 37-godišnjakinja iz Zagreba, upravljajući četverociklom gospićke registracijske oznake, ulaskom u lijevi zavoj, uslijed neprilagođene brzine izgubila kontrolu nad upravljačem i pala s četverocikla. Vozačica četverocikla je teško ozlijeđena, dok je 36-godišnja putnica lakše ozlijeđena. 

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. 

U tom periodu utvrđeno je ukupno 127 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i dva prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com