Pošalji nam vijest
Policija ukebala kradljivce šume
Policija ukebala kradljivce šume
Objavljeno: 01-06-2018

GOSPIĆ - U proteklih 48 sati (30. svibnja - 1. lipnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, sedam prometnih nesreća, pet  narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja nad:

- 45-godišnjim Brložaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Sumnjiči se da je 2. listopada 2017. godine u šumskom predjelu kod mjesta Brlog posjekao i ukrao tri bukova stabla u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu;

- 20-godišnjakom, 33-godišnjakom i 36-godišnjakom (svi s područja grada Otočca) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađe. Oni se sumnjiče da su u razdoblju od 15. 3. do 2. 4. ove godine iz šumskog predjela kod mjesta Podum ukrali 15 grabovih stabala u vlasništvu 68-godišnjeg Srbijanca.

Protiv njih su podnijete kaznene prijave nadležnima državnima odvjetništvima.

Evidentirane su i dvije šumske krađe u kojima je nepoznati počinitelj:

- od 15. listopada do 5. travnja ove godine u mjestu Lipice, općina Brinje, posjekao 19 stabala bukve u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Brinju;

- 12./13. svibnja ove godine u šumskom predjelu Zarin, na području grada Otočca, ukrao 13 stabala bukve u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će nadležnim državnima odvjetništvima  podnijeti kaznene prijave.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se na području Novalje. U njoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile se na području Korenice (3), Gospića (1), Otočca (1) i Novalje (1) .

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su drskim ponašanjem na području Otočca i Novalje, te tri svađom i vikom na području Korenice. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnima prekršajnim sudovima.

PU ličko-senjska

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com