Održan radni sastanak vezan uz pripremu turističke sezone, SenjskaBura.hr
Pošalji nam vijest
Održan radni sastanak vezan uz pripremu turističke sezone
Održan radni sastanak vezan uz pripremu turističke sezone
Održan radni sastanak vezan uz pripremu turističke sezone
Objavljeno: 06-06-2018

Kako bi se što bolje pripremili za nadolazeću turističku sezonu, jučer je u prostorijama Policijske uprave ličko-senjske održan radni sastanak na kojemu su uz predstavnike policije bili nazočni i predstavnici jedinica lokalne samouprave, pravnih subjekata zaduženih za održavanje cesta, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Centar 112, hitne medicinske pomoći i vatrogasnih službi.

Sastanak je održan na temu pripreme za nadolazeću turističku sezonu. Iskazano je zadovoljstvo dosadašnjim radom i međusobnom suradnjom svih subjekata koji su bitni za provedbu sigurne turističke sezone, no isto tako izneseni su i uočeni problemi.

Na sastanku je zaključeno da se i ove godine očekuje povećan broj domaćih i stranih turista koji će posjetiti ili prometovati kroz Ličko-senjsku županiju, zbog čega će biti potreban pojačan angažman svih subjekata, a prvenstveno na području Novalje i Nacionalnog parka Plitvička jezera, te da će svi subjekti poduzeti sve mjere i radnje u cilju nesmetanog odvijanja cestovnog prometa.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!
 
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com