Pošalji nam vijest
Županijskoj komori Otočac certifikat za 100 djela za ravnopravnost spolova
Županijskoj komori Otočac certifikat za 100 djela za ravnopravnost spolovaŽupanijskoj komori Otočac certifikat za 100 djela za ravnopravnost spolova
Županijskoj komori Otočac certifikat za 100 djela za ravnopravnost spolova
Objavljeno: 06-06-2018

ZAGREB - U sklopu proslave stogodišnjice neovisnosti Finske u 2017. godini Veleposlanstvo Finske u Zagrebu s Vladinim uredom za ravnopravnost spolova i Saborskim odborom za ravnopravnost spolova pokrenulo je projekt pod nazivom 100 djela za ravnopravnost spolova u Hrvatskoj. Cilj inicijative je prikupiti 100 djela kojima se unapređuje ravnopravnost spolova u hrvatskom društvu.

Među ovih 100 djela odabran je i projekt Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac „Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu – Žene i točka“.

Finsko veleposlanstvo u Zagrebu je u ponedjeljak komori dodijelilo Certifikat za sudjelovanje u ovom projektu finskog veleposlanstva pod nazivom „100 djela za ravnopravnost spolova“ te odalo priznanje za uložene napore u promociju jednakosti spolova u Hrvatskoj kroz spomenuti projekt.

Priznanje je predstavnicima Županijske komore Otočac uručio veleposlanik Risto Piipponen, naglasivši da je otočki projekt ušao u jako uski krug najboljih projekata.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com