Pošalji nam vijest
Članovi udruge slijepih sudjelovali na 27.Prvenstvu Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne osobe
Članovi udruge slijepih sudjelovali na 27.Prvenstvu Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne osobeČlanovi udruge slijepih sudjelovali na 27.Prvenstvu Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne osobeČlanovi udruge slijepih sudjelovali na 27.Prvenstvu Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne osobeČlanovi udruge slijepih sudjelovali na 27.Prvenstvu Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne osobe
Članovi udruge slijepih sudjelovali na 27.Prvenstvu Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne osobe
Objavljeno: 26-06-2018

Članovi udruge slijepih Milan Prpić iz Senja i Šime Bogić iz Ličkog Osika sudjelovali su na 27. Prvenstvu Hrvatske u šahu za slijepe i slabovidne osobe. Natjecanje se održalo u Premanturi kraj Pule između 14.06. i 21.06.2018. Na prvenstvu je sudjelovalo 19 igrača. Vrlo smo sretni i ponosni jer su naši igrači osvojili 2.mjesto Milan Prpić  i Šime Bogić 11.mjesto. Moramo samo još naglasiti da je ovo naš najbolji rezultat na šahovskom natjecanju za slijepe. Čestitamo našim članovima i ostalim sudionicima natjecanja.

Programom "Šah za nas" želimo potaknuti članove na bavljenje sportom, odnosno šahom, koji dovodi do povećane kvalitete života, bolje provođenje slobodnog vremena te jačanje socijalnog uključivanja u život zajednice i zadovoljstvo članova.

Zahvaljujemo se Zajednici sportova Ličko - senjske županije i Županiji Ličko-senjskoj na financijskoj podršci pri realizaciji ovog programa - ističe tajnica Katarina Rupčić. 

 

I.B. 

 
 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com