Pošalji nam vijest
Spirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regate
Spirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regateSpirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regate
Spirit of Geronimo pobjednik 26.Senjske regate
Objavljeno: 23-07-2018

Akvatorij ispred senjske luke ovaj su vikend dodatno krasila jedra jedrilica koje su sudjelovale u Senjskoj jedriličarskoj regati za klasu Krstaš, te svojom atraktivnošću privlačile poglede i domaćih, ali i stranih posjetitelja.

Regatu su 26.put po redu organizirali članovi Jedriličarskog kluba Senja ,a ove godine na regati je snage odmjerilo 15 jedrilica sa preko stotinu članova posade, mahom sa Kvarnera i Istre s tim da se plovilo jedno jedrenje i kraći plov radi slabog vjetra. Međutim, što je najvažnije svi su regatu uspjeli završiti, s tim da se regata boduje se za kup Hrvatskog primorja.

Natjecanje je općenito bilo dobro organizirano kako na moru, tako i na kopnu, a upravo gostoprimstvo i briga o natjecateljima i njihovim plovilima čine senjsku regatu popularnom među ljubiteljima jedrenja. Na zajedničkom druženju nakon regate jedriličari su nagrađeni prigodnim nagradama, a ukupni pobjednik kao najbrži brod bio je Spirit of Geronimo iz Jedriličarskog kluba „3.Maj“iz Rijeke.

Na licima nautičara vidjelo se zadovoljstvo, a to nam je najvažnije i daje bam snagu za organizaciju slijedeće regate, izjavila je nakon jedrenja predsjednica kluba Nikolina Šimunović koja je i otvorila regatu.

DP / ZPH

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com