Pošalji nam vijest
Book klub-O istinama i lažima
Book klub-O istinama i lažima
Objavljeno: 13-08-2018

Nesnosne vrućine natjerale si i naše bookice na kratku pauzu od sastajanja. No, prije ljetne pauze na našoj smo terasi održali book-sastanak, a obradili smo odličan psihotriler „Laži“ autora T. M. Logana.

Glavni lik tog romana je Joe Lynch, čovjek koji živi posve običnim životom. Sklon je rutinama- odlasci na posao, dolasci kući, vrijeme sa ženom i sinom i tako u krug. Ništa neobično se nije događalo. Supruga je bila ta koja je više zarađivala, ali Joea to nije nimalo smetalo. No, kako to obično biva, istina je nešto što ne vidimo na prvu. Iza sve te idile u kojoj je Joe mislio da živi, skrivalo se nešto trulo. Jednog dana Joe se uvjerio u to. Dovoljna je samo jedna sekunda da izvrne život naopačke. I sve u što vjeruješ i smatraš istinom, postane prljava laž. Knjiga se jako svidjela članicama našeg knjiškog kluba pa komentara i rasprave nije ni ovaj put nedostajalo.  

Iako je Book klub na „godišnjem“ do sredine rujna, na pauzu odlazimo s lektirnim zadatkom. Za rujan čitamo „Sretni ljudi čitaju i piju kavu“ autorice A. M. Lugand, toplu životnu priču o kojoj ćemo raspravljati kad se rastanemo s ovim ljetnim vrućinama.  

Do sljedećeg puta uživajte u ljetu i naravno čitanju !  

Vaše book voditeljice

Maja i Ana       

( Preuzeto sa Facebook profila GKS )

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com