Pošalji nam vijest
Marijan Kustić predstavio program u Karlobagu: načelnik Tomljenović pozvao na izbore u nedjelju 9. rujna 2018.
Marijan Kustić predstavio program u Karlobagu: načelnik Tomljenović pozvao na izbore u nedjelju 9. rujna 2018.Marijan Kustić predstavio program u Karlobagu: načelnik Tomljenović pozvao na izbore u nedjelju 9. rujna 2018.Marijan Kustić predstavio program u Karlobagu: načelnik Tomljenović pozvao na izbore u nedjelju 9. rujna 2018.Marijan Kustić predstavio program u Karlobagu: načelnik Tomljenović pozvao na izbore u nedjelju 9. rujna 2018.Marijan Kustić predstavio program u Karlobagu: načelnik Tomljenović pozvao na izbore u nedjelju 9. rujna 2018.
Marijan Kustić predstavio program u Karlobagu: načelnik Tomljenović pozvao na izbore u nedjelju 9. rujna 2018.
Objavljeno: 05-09-2018

Večeras je u prostorijama Općine Karlobag održano predstavljanje i druženje s kandidatom za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Marijanom Kustićem te članicama i članovima Općinske organizacije HDZ-a Karlobag. Domaćin predstavljanja bio je predsjednik OO HDZ-a Karlobag Ivan Tomljenović – Mima sa zamjenikom Borisom Smojverom i predsjednikom Općinskog vijeća Općine Karlobag  Matom Bačićem, a predstavljanju su nazočili i povjerenik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Nekić, državna tajnica Katica Prpić, predsjednik GO HDZ-a Senj Sanjin Rukavina te drugi gosti i članovi HDZ-a Karlobag.

U svom je obraćanju domaćin Ivan Tomljenović pozvao sve članove OO HDZ-a Karlobag da se u nedjelju 9. rujna 2018. u što većem broju odazovu na unutarstranačke izbore na kojima će se birati predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije.

OO HDZ-a Karlobag

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com