Pošalji nam vijest
Zlatko Fumić (HSS)- Ostajemo u koaliciji s HDZ-om i podržavamo sve dobre prijedloge župana Milinovića
Zlatko Fumić (HSS)- Ostajemo u koaliciji s HDZ-om i podržavamo sve dobre prijedloge župana Milinovića
Objavljeno: 24-09-2018

Na uredništvo portala zaprimili smo mail predsjednika Hrvatske seljačke stranke Ličko-senjske županije Zlatka Fumića kojeg prenosimo u cijelosti : 

Poštovani sugrađani, drage Brinjke i Brinjaci !

ovih dana imao sam mnogo upita u kojem pravcu ide brinjska politika i s kime će HSS na županijskoj razini u koaliciju. Kao što sam već naglasio HSS Ličko-senjske županije je u koaliciji s HDZ-om i tako će i dalje ostati. Mi imamo čvrstu i stabilnu koaliciju. Moram napomenuti da smo prošli tjedan imali Glavni odbor HSS-a LSŽ na kojem smo donijeli niz odluka bitnih za našu stranku, a jedna od tih je da ostajemo i dalje u koaliciji s HDZ-om. Budući da sam ja demokrat, poštovat ću odluku Glavnog odbora. Isto tako, moram naglasiti da je Glavni odbor HSS-a donio odluku da ćemo podržati sve dobre prijedloge župana Darka Milinovića koji su na dobrobit Ličko-senjske županije.

Mi se ne želimo miješati u ničije "ratove" već nam je na prvom mjestu boljitak naše županije. Imamo niz problema u našoj županiji s kojima se trebamo pozabaviti kao što su problemi sa Zavodom za hitnu medicinu jer ne pokrivaju sva područja u našoj županiji, nedostatak sirovine za naše drvoprerađivače, stvaranje novih radnih mjesta za naše sugrađane posebno za mlade obitelji, nedovoljno korištenje EU fondova, poboljšanje rada LAG-a i Lire, poboljšanje infrastrukture poput popravka cesta, zastarjelih vodovoda i sl.

Ne trebaju nam nikakvi nemiri u županiji jer i ovako zaostajemo za ostalim županijama ne samo u ljudstvu već i općenito u svemu. Zato još jednom apeliram na sve županijske vijećnike kao i na sve gradonačelnike i načelnike: stavimo glave na hrpu i pokušajmo spasiti što se još može spasiti jer naša županija je geografski gledano najljepša samo nam treba mir i jedinstvo.

 

Predsjednik HSS-a LSŽ
Zlatko Fumić

 

Foto: HRT 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com