Pošalji nam vijest
XIII. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske u Zadru
XIII. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske u Zadru
Objavljeno: 27-09-2018

U Zadru se u subotu, 29. rujna 2018. godine na stadionu Športsko-rekreacijskog centra Višnjik održava XIII. državno natjecanje vatrogasne mladeži Republike Hrvatske. Natjecanje organizira Hrvatska vatrogasna zajednica, uz domaćinstvo Vatrogasne zajednice Zadarske županije.

Na natjecanju sudjeluje 108 natjecateljskih odjeljenja u dobi od 12 do 16 godina iz svih hrvatskih županija/Grada Zagreba te gosti iz Slovenije, Austrije i Mađarske. Nakon provedenih natjecanja na općinskoj, gradskoj i županijskoj razini, iz svake županije/Grada Zagreba kvalificirala su se po 3 najbolja odjeljenja u muškoj i 3 odjeljenja u ženskoj kategoriji. Samo natjecanje, koje se sastoji od vježbe s preprekama i štafetne utrke, koju izvodi 9 natjecatelja, održava se od 8.30 do 16 sati, a svečano proglašenje rezultata počinje u 17,30 sati. Na natjecanju se očekuje  1100  mladih vatrogasaca, a svoj su dolazak potvrdili i visoki uzvanici iz državne i lokalne vlasti te vatrogastva.

Pozivamo Vas da medijski popratite održavanje ovog važnog državnog natjecanja čiji će pobjednici sudjelovati na međunarodnoj Vatrogasnoj olimpijadi CTIF-a u  Sloveniji 2020. godine.

Program natjecanja:

  • 8,30 sati - Početak natjecanja
  • 8,30 - 16,00 sati - Nastup natjecateljskih odjeljenja
  • 17,30 – 18,30 sati - Svečano zatvaranje natjecanja.

Kontakt osoba: Mario Starčević, mario.starčević@hvz.hr, 091/112-0004.

HVZ / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com