Pošalji nam vijest
"Ružičasti listopad u Senju" 11. listopada 2018.
"Ružičasti listopad u Senju" 11. listopada 2018.
"Ružičasti listopad u Senju" 11. listopada 2018.
Objavljeno: 02-10-2018
Udruga SVE za NJU pokrenula je nacionalnu javnozdravstvenu kampanju s ciljem podizanja svijesti o važnosti preventivnih pregleda – "Ružičasti listopad", kojom žele senzibilizirati učenike srednjih škola koji će svojim mamama i ostalim ženskim osobama u svojoj blizini prenijeti ovu važnu poruku.
 
Akcija "Ružičasti listopad u Senju" održat će se 11. listopada 2018. u 11.30 sati ispred Srednje škole Pavla Rittera Vitezovića u Senju. Ovom prilikom bit će snimljena fotografija učenica i učenika u ružičastoj vrpci koju će formirati svojim tijelima, a svaki učenik odnijet će majci edukativni letak "Mama, budi zdrava". 
 
Svojim prisustvom ovome događanju istovremeno dajemo podršku i djeci i njihovim majkama, kao i cijeloj javnosti u osvješćivanju važnosti prevencije raka dojke, tim više što je listopad Međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke. Ovaj projekt obuhvaća 22 grada i održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, uz podršku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i društva Hrvatskog Crvenog križa, s brojnim srednjim školama. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade RH u suradnji s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću koji su projekt nagradili u sklopu Javnog poziva "Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga", a "Ružičasti listopad u Senju" organizira se u suradnji sa Srednjom školom Pavla Rittera Vitezovića Senj te uz podršku Grada Senja i Ličko-senjske županije. 
 
Ana Vukelić, prof./Udruga SVE ZA NJU
FOTO: Sve za nju
 
Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com