Pošalji nam vijest
Brinjski streličari u europskom vrhu
Brinjski streličari u europskom vrhu
Objavljeno: 05-10-2018

BRINJE - Od 17. do 22. rujna ove godine na Europskom 3D prvenstvu u Gothenburgu nastupila je hrvatska streličarska reprezentacija sa 255 streličara iz Europe. Brinjski streličar i hrvatski reprezentativac Ivan Mustapić zauzeo je šesto mjesto među najboljima europskim streličarima.
U nedjelju 2. rujna, u organizaciji SK Cekin održan je finalni turnir Hrvatskog 3D kupa za ovu godinu. Na turnirima kupa za 2018. godinu sudjelovalo je 70 streličara iz Hrvatske. Pobjednik Hrvatskog 3D kupa u kategoriji složenog luka je Ivan Mustapić, član SK Brinje, dok je Robert Brnad, također član SK Brinje, natjecanje završio na četvrtomu mjestu. Na turniru su još sudjelovali članovi Streličarskog kluba Brinje Darko Dasović i Lehel Papp koji su zauzeli petu i šestu poziciju.
U subotu 11. kolovoza, u organizaciji SK 3D Croatia Prezid održan je finalni turnir Jadranskog 3D kupa za ovu godinu. Na turnirima kupa sudjelovalo je preko 200 streličara iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije i Mađarske. Ivan Mustapić pobjednik je Jadranskog 3D kupa, a Robert Brnad osvojio je treće mjesto i brončanu medalju. Darko Dasović i Lehel Papp zauzeli su desetu i jedanaestu poziciju u ukupnomu poretku.

O.B./M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com