Pošalji nam vijest
Senjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji Bistrici
Senjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji BistriciSenjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji BistriciSenjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji BistriciSenjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji BistriciSenjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji BistriciSenjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji Bistrici
Senjski uskoci na 26. Hodočašću Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Mariji Bistrici
Objavljeno: 07-10-2018

7. listopada 2018. u Mariji Bistrici odvija se 26. Hodočašće Hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke. Hodočasnici su sudjelovali na svetoj misi u 10 i 15 sati, a križni put planiran je u 15 sati. Misu i križni put predvodi vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj msgr. Jure Bogdan. 

Hodočašće organizira Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s Vojnim ordinarijatom u Republici Hrvatskoj. Uz pripadnike Hrvatske vojske i policije, na hodočašću sudjeluje oko 1100 hodočasnika hrvatskih branitelja i njihovih obitelji iz svih županija Republike Hrvatske, ali i hrvatske povijesne postrojbe, među kojima i Senjski uskoci. 

 

Ana Vukelić, prof. /Foto: Alen Samaržija

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com