Pošalji nam vijest
Visoka priznanja s međunarodnog ocjenjivanje kvalitete u turizmu
Visoka priznanja s međunarodnog ocjenjivanje kvalitete u turizmuVisoka priznanja s međunarodnog ocjenjivanje kvalitete u turizmuVisoka priznanja s međunarodnog ocjenjivanje kvalitete u turizmuVisoka priznanja s međunarodnog ocjenjivanje kvalitete u turizmu
Visoka priznanja s međunarodnog ocjenjivanje kvalitete u turizmu
Objavljeno: 08-10-2018

OTOČAC - Dunavsku regiju i grad Novi Sad karakterizira široki spektar kompleksnog i raznolikog povijesnog naslijeđa, kultura, religija, tržišta, zajednica i država, što je bilo motiv za opredjeljenje da upravo to bude zemljopisni, ali i kontekstualni okvir za razvoj grupe sajmova LORIST.

U okviru LORIST-a, od 4. do 7. listopada održan je Međunarodni sajam turizma, povodom kojega su stručne komisije Novosadskog sajma ocjenjivale kvalitetu ugostiteljskih objekata i usluga. Do početka Sajma turizma, ocjenjivani su veliki i srednje veliki hoteli (kapaciteta više od 150 i od 81 do 150 ležaja), manji hoteli do 80 ležaja, toplice, moteli i turističke organizacije. Nisu bili izostavljeni ni apartmani, pansioni, smještaji u domaćoj radinosti, turističke agencije, restorani, manifestacije, ostale institucije, objekti i usluge. 

Po prvi puta na ovomu međunarodnom ocjenjivanju su sudjelovali i turistički subjekti iz Ličko-senjske županije, zahvaljujući potpori Turističke zajednice općine Plitvička jezera i Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Otočac te ostvarili zapažene rezultate.

Tvrtka Velebit aktivnosti j. d. o. o. iz Otočca nagrađena je velikom zlatnom medaljom za izuzetnu ponudu i usluge u turizmu.

Adria Bike Maraton Plitvice nagrađen je velikom zlatnom medaljom za autentičnost i doprinos razvoju turizma u regiji.

Srednja škola Plitvička jezera iz Korenice nagrađena je srebrnom medaljom za visoku razinu edukacije kadrova u turizmu i ugostiteljstvu.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com