Pošalji nam vijest
Potpisan Sporazum o sufinanciranju uređenja objekta Policijske postaje Senj
Potpisan Sporazum o sufinanciranju uređenja objekta Policijske postaje SenjPotpisan Sporazum o sufinanciranju uređenja objekta Policijske postaje Senj
Potpisan Sporazum o sufinanciranju uređenja objekta Policijske postaje Senj
Objavljeno: 23-10-2018
23. listopada 2018. godine u Uredu gradonačelnika grada Senja potpisan je sporazum o zajedničkom ulaganju Ministarstva unutarnjih poslova, koje predstavlja ministar dr. sc. Davor Božinović i Grada Senja, koji predstavlja gradonačelnik  Sanjin Rukavina, o uređenju objekta Policijske postaje Senj. 
Potpisivanju su uz predsjednika Gradskoga vijeća Grada Senja Željka Tomljanovića i gradonačelnika grada Senja Sanjina Rukavine prisustvovali i načelnik Policijske uprave ličko-senjske Josip Biljan i načelnik Policijske postaje Senj Mario Jančić.
 
Vlasnik objekta na Staroj cesti 23 u Senju je Republika Hrvatska, a njome upravlja Ministarstvo unutarnjih poslova. Između sporazumnih strana postignut je dogovor o zajedničkom ulaganju u uređenje objekta koji obuhvaćaju radove obnove vanjske ovojnice zgrade (fasade i stolarije), a procijenjeni su na iznos od cca 770.330,00 kn bez PDV-a. Za radove je Grad Senj osigurao 200.000,00 kn.
Načelnik Biljan kazao je kako je ovo primjer suradnje na dobrobit lokalne zajednice te primjer povezanosti lokalnih zajednica s državnim institucijama.
 
Ana Vukelić, prof. /Foto: A. V.
Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com