Pošalji nam vijest
Fumić s predsjednicima MO o najezdi migranata
Fumić s predsjednicima MO o najezdi migranata
Fumić s predsjednicima MO o najezdi migranata
Objavljeno: 07-11-2018

BRINJE - Kako je bilo i dogovoreno, u općinskoj vijećnici održan je sastanak načelnika Zlatka Fumića s predsjednicima mjesnih odbora, na kojem se, osim o prisutnosti imigranata na području općine Brinje, razgovaralo i o ostaloj problematici.

Imigranti su viđeni u gotovo svima mjesnim odborima te su predsjednici mjesnih odbora pozdravili načelnikovu odluku o javnoj rasvjeti cijele noći jer će svakako doprinijeti osjećaju sigurnosti mještana. Isto tako su predsjednici mjesnih odbora apelirali da načelnika Fumić svakako obavi razgovor s načelnikom PU Ličko-senjske sa zamolbom da se pojača prisutnost policijskih patrola, jer broj patrola koji trenutno obilazi teren brinjske općine nije dostatan te ne može pokriti kompletan teren općine velike 358 kvadratnih kilometara. Fumić je apelirao na predsjednike mjesnih odbora, ali i sve ostale građane, da svakako dojavljuju o nazočnosti imigranata u svom susjedstvu kako ne bi došlo do neželjenih incidenata.

Osim o problemu imigranata, razgovor se poveo i o provedbi komunalne djelatnosti, odnosno o uređenju živica, putova, cesta te o nedostatku vode koji je mučio građane. Predsjednici mjesnih odbora posebno su naglasili kako su županijske ceste u jako lošem stanju te je načelnik obećao kako će u idućem tjednu obaviti razgovor s nadležnima, ravnateljem ŽUC-a,  te vidjeti što se može po tom pitanju poboljšati.

A.M.

Podijeli novost na društvenim mrežama!
Novalja.coom
Novalja.coom

Pratite nas na:
Naši partneri:
Linkovi:
Ustanova za razvoj Senja
TZ Senj » NP sjeverni velebit
NEDA Senj
www.lastminute-hr.com